MFT

MFT

MFT festemidler. Får alt til å henge sammen

Et varig, vakkert og lønnsomt prosjekt avhenger av at mennesker og materiell spiller sammen. Helt siden 1832 har MFT arbeidet for å sikre dette samspillet, ved å utvikle innovative festemidler som åpner nye muligheter, oppfyller strengere krav og passer nye materialer. Egenskapene viser seg på sluttresultatet, både byggherrens og byggmesterens.

Hva er MFT2000?

MFT2000 er MFT’s nyutviklede C4 klassifiserte overflatebehandling. Den skal sikrestille høy korrosjonsbeskyttelse for nye produkter fra MFT.

MFT har utviklet denne overflatebehandlingen for å møte krav til korrosjonsbeskyttelse i nordisk klima. Overflatebehandlingen tåler påkjenning fra trykkimpregnert virke bedre enn andre overflatebelegg på markedet.

MFT2000 har en sink-jern behandling, som er en anerkjent metode innenfor korrosjonsbekyttelse.

MFT har gjennomført en korrosjonstest hos RI.SE (Resarch Institute of Sweden), der vi oppnår min. 2.000 timer i saltspray test. Dette tilsvarer en C4 klasse for overflatebehandling.

RI.SE har utstedt et typegodkjennelsebevis nr SC1277-17 for vår nyutviklede overflatebehandling MFT2000.

Hva er MFT XLNT?

MFT XLNT er MFT’s nye produktserie innen tre- og terrasseskruer med C4 klassifisering. Produktene er utviklet for å imøtekomme krav til ytelse og funksjon tilpasset det nordiske klimaet vi befinner oss i. Gjennom en avansert produksjonsprosess sikrer MFT at produktkvaliteten er meget høy og at MFT XLNT er et sikkert valg ved utendørs innfestning i tre.

Skjult innfestning terrassebordskruer
Skru din terrasse uten synlige skruehoder!

MFT Terrasseskrue for skjult terrasseskruemontasje. Skruen er produsert i rustfritt stål A2 SAE 304 eller av rustfritt syrefast A4 stål SAE 316. Skruen har et fiberskjær i spissen for å redusere sprekkdannelse samt redusere iskruingsmomentet. Under hodet er det en gjenge som skaper høy klemkraft mellom terrassebord og bjelke, det sylindriske hodet gir et minimalt synlig inngangshull i terrassevirket. Terrasseskrue 4,8×60 er beregnet for materialtykkelse 25 – 33mm og max materialbredde 145mm. Terrasseskrue 4,8×75 er beregnet for materialtykkelse 33 – 36mm og max materialbredde 145mm. Skruen har TX15 bitsfeste og oppfyller CE kravet i henhold til EN 14592.

Finn riktig festemiddel på 1-2-3
Festeguiden.no

Hvor ofte har du gått deg vill i havet av festemidler på jakt etter den ene skruen som passer akkurat til ditt prosjekt? Og når du endelig har funnet den, skulle du ikke også ønske at du hadde en bruksanvisning som enkelt viste deg hvordan du skulle bruke den?

Dette har vi tenkt mye på og har derfor utviklet en webløsning som skal hjelpe deg med nettopp dette. Festeguiden.no er en digital platform som gir svar på det meste av det du trenger for å finne riktig festemiddel, samt hvordan du bruker det.

Gå inn på festeguiden.no og se hvor enkelt det er! Festeguiden er tilgjengelig i noen av de største byggevarehusene, på nett og rett på mobil.

www.festeguiden.no

Oppbevaring og system på testmateriell

Med MFT sine SYSTEMBOX kofferter får du praktiske stablekofferter som kan klikkes sammen.

Viser 1–25 av 119 resultater

Viser 1–25 av 119 resultater